dissabte, 30 de gener del 2010

Inscripció

- L'assistència a les Jornades és lliure i oberta a tothom, tant siguen estudiants, professors o altres membres de la comunitat universitària. Per suposat, serà benvinguda l'assistència de persones alienes a la comunitat universitària.

- Per als estudiants que vulguen obtenir 1 crèdit de lliure elecció (LE), junt amb el certificat d'assistència: haureu d'enviar un correu electrònic a l'adreça inscripcio.jornades.acuv (arroba) gmail.com indicant el vostre nom, cognoms, dni, número de telèfon i adreça de correu electrònic, indicant a l'assumpte del missatge 'Lliure elecció'.Vos respondrem amb un correu confirmant-vos el compte bancari on s'ha de realitzar l'ingrés de 24€. Com a concepte de l'ingrés, cal posar "Jornades AEC 2010".Una volta fet l'ingrés, s'ha d'enviar el rebut a la mateixa adreça, indicant a l'assumpte del missatge 'Rebut'. Aquests diners es destinen íntegrament al Servei d'Extensió Universitària de la Universitat per què imprimisquen el certificat necessari per poder demanar el crèdit a la secretaria del centre.

- Per a qui vulga obtenir només el certificat d'assistència a les Jornades: s'ha d'enviar un correu electrònic a l'adreça inscripcio.jornades.acuv (arroba) gmail.com indicant el vostre nom, cognoms, dni, número de telèfon i adreça de correu electrònic, indicant a l'assumpte del missatge 'Sense crèdits'.

- Tant per l'obtenció només del certificat d'assistència com per al certificat convalidable per un crèdit LE serà necessari l'assistència a un mínim del 80% de les activitats que es duguen a terme en les Jornades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada